• Головна
  • Україна
  • 10 квітня Верховна Рада почне розглядати законопроєкт про мобілізацію

10 квітня Верховна Рада почне розглядати законопроєкт про мобілізацію

Текст законопроєкту про мобілізацію до другого читання вже затвердили

Текст законопроєкту про мобілізацію до другого читання вже затвердили

У вівторок, 9 квітня, Комітет ВР з питань нацбезпеки завершив розгляд законопроєкту про мобілізацію до другого читання, повідомив народний депутат Ярослав Железняк. За його словами, 10 квітня Верховна Рада почне розгляд цього законопроєкту.

“Тільки що проголосували рішення комітету до другого читання. Там знову багато змін, тому я б дочекався тексту висновку Комітету та таблиці. Кожна правка може бути врахована або відхилена. Тому остаточна версія буде саме після розгляду Парламентом і голосування в цілому”, — написав Железняк.

Раніше нардеп повідомив, що законопроєкт про мобілізацію №10449 внесли до порядку денного Верховної ради на найближчий пленарний тиждень 10-11 квітня.

Законопроєкт про мобілізацію

26 грудня Кабмін вніс до Верховної Ради законопроєкт "Про удосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової служби", однак вже 11 січня відкликав його з парламенту.

30 січня уряд затвердив оновлену версію законопроєкту та передав її до Верховної ради. 7 лютого Верховна рада підтримала цей законопроєкт у першому читанні. 27 лютого Комітет ВР з питань нацбезпеки розпочав роботу над законопроєктом, до якого подали понад чотири тисячі правок. Тепер Комітет затвердив текст законопроєкту про мобілізацію до другого читання

Детальніше про нові правила мобілізації можна прочитати у матеріалі LVIV.MEDIA.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності