• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті затримали прикордонника за роботу на контрабандистів цигарок

На Закарпатті затримали прикордонника за роботу на контрабандистів цигарок

Затримали прикордонника за сприяння контрабанді цигарок

Молодший інспектор прикордонної служби “Тячів” брав за один ящик цигарок 45 доларів. Його затримали під час одержання хабаря

На Закарпатті повідомили про підозру молодшому інспектору прикордонної служби “Тячів” за сприяння контрабанді цигарок до Румунії. Про це повідомили у вівторок, 26 березня, у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Західного регіону.

Як йдеться в повідомленні, 27-річний молодший інспектор прикордонної служби “Тячів” 27 прикордонного загону сприяв незаконному переміщенню до Румунії партії тютюнових виробів.

“Встановлено, що задля власного збагачення він надавав контрабандисту дані про місця перебування прикордонних патрулів. Кожен нелегально переміщений ящик цигарок оцінив у 45 доларів,” — зазначили у прокуратурі.

Прикордонника затримали під час отримання 1800 доларів хабаря від контрабандиста. Зловмиснику повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди в особливо великих розмірах. Йому загрожує до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади терміном до трьох років та з конфіскацією майна

Наразі прикордоннику обрали запобіжний захід та відсторонили від посади. Слідство встановлює причетність до злочину інших осіб.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності