Мешканець Львівщини пропонував хабаря прикордоннику, хоч міг законно покинути країну

Фото затриманого мешканця Львівщини, який пропонував хабаря прикордоннику

35-річний чоловік вирішив “перестрахуватися“

35-річний мешканець Львівщини пропонував 4000 доларів хабаря прикордоннику, щоб той не перевіряв його документи під час перетину кордону. Прикордонник погодився, проте повідомив про це правоохоронців. 35-річного чоловіка затримали на гарячому, коли він прийшов передавати завдаток, повідомила пресслужба Спецпрокуратура Західного регіону у четвер, 14 березня.

Чоловік мав право виїхати до Польщі, бо супроводжував дружину з інвалідністю

За даними правоохоронців, 35-річний мешканець Львівщини звернувся до працівника прикордонної служби та запропонував йому хабаря. За 4000 доларів посадовець мав не перевіряти його документи під час перетину кордону. При цьому 35-річний чоловік мав цілком законні підстави для того, щоб виїхати до Польщі — він супроводжував свою дружину, яка має інвалідність.

Прикордонник, до якого звернувся зловмисник, телефоном погодився на пропозицію, проте одразу ж повідомив про інцидент правоохоронців. Тоді, коли мешканець Львівщини приїхав, аби передати службовцю завдаток — 2000 доларів, — його затримала поліція. Суд призначив зловмиснику запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності