Начальника Західного управління з питань праці затримали на хабарі від бізнесмена

Начальника Західного управління з питань праці затримали на хабарі від бізнесмена

Держслужбовцю загрожує до 12 років ув’язнення

На Львівщині повідомили про підозру у хабарництві начальнику одного із відділів Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці. Також про підозру в пособництві оголосили його 64-річному колезі-спільнику, повідомили у Львівській обласній прокуратурі у четвер, 29 лютого.

За даними прокуратури, держслужбовець вимагав 8 тис. грн у приватного підприємця за обіцянку не створювати штучних перешкод у реєстрації декларації. Начальник відділу Західного міжрегіонального управління Держпраці отримував хабаря через свого посередника, колишнього колегу.

“Службовець вимагав неправомірну вигоду від приватного підприємства за реєстрацію декларації відповідності матеріально-технічної бази з питань охорони праці вимогам законодавству,” — йдеться в повідомленні прокуратури.

Обох хабарників затримали на гарячому. Їм повідомили про підозру за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди. Наразі тривають слідчі дії, зловмисникам обирають запобіжний захід та відсторонюють від службових посад. Затриманим загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності