• Головна
  • Україна
  • ДШВ запустили сайт для охочих податися на службу в конкретну бригаду

ДШВ запустили сайт для охочих податися на службу в конкретну бригаду

Скриншот з сайту ДШВ

На сайті під час подання заявки треба вказати, в якій бригаді хочете служити

Десантно-штурмові війська створили свій сайт, на якому можна податися на службу в конкретну бригаду. Під час подачі заявки охочим пропонують вказати бригаду, в якій би вони хотіли служити.

«Наша особливість — швидкість, мобільність та високий рівень підготовки кожного бійця. Десантно-штурмові війська – це колектив високих професіоналів та справжніх друзів. Їх досвід та велика кількість вдалих військових операцій — це впевненість, що поруч з тобою досвідчені командири, уважні та непохитні в бою. Десантно-штурмові війська запрошують до своїх лав сміливих і рішучих та шукають фахівців різних напрямків», — сказано в повідомленні ДШВ.

Охочі подати заявку на службу в Десантно-штурмових військах потрібно подати заявку на спеціальному сайті.

Нагадаємо, що в Україні триває мобілізація. Водночас як альтернатива мобілізації в Україні працюють рекрутингові центри армії. Більше про те, як працюють рекрутингові центри української армії у Львові, читайте на LVIV.MEDIA.

Також ми писали про те, хто не матиме відстрочки від мобілізації за законопроєктом про посилення мобілізації. Цей законопроєкт вже ухвалили у першому читанні, наразі йде підготовка до ухвалення його у другому читанні та в цілому.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності