• Головна
  • Україна
  • Один із пунктів пропуску з Польщею заблокований для усього транспорту

Один із пунктів пропуску з Польщею заблокований для усього транспорту

Пункт пропуску Медика-Шегині заблокували для всіх видів транспорту

Пропуск машин, автобусів та вантажівок призупинили орієнтовно до 20:00

Через протест польських фермерів на кордоні до вечора буде припинено пропуск вантажівок, автобусів та легкових автомобілів, повідомили у Державній прикордонній службі України за інформацією польських прикордонників у середу, 20 березня. Йдеться про пункт пропуску на Львівщині “Шегині — Медика”

Польські протестувальники не пропускатимуть навіть легкові автомобілі

Орієнтовно до восьмої вечора 20 березня буде повністю призупинено пропуск вантажівок та автобусів. Також не пропускатимуть легкові автомобілі. Однак, як запевнили прикордонники, водії зможуть об’їхати по суміжній стороні.

Про відновлення функціонування пункту пропуску “Шегині” прикордонники обіцяють повідомити додатково.

Оновлено:

О 20:49 у Держприкордонслужбі повідомили про те, що у пункті пропуску “Шегині-Медика” відновлено пропуск легкових автомобілів і автобусів у обох напрямках.

Нагадаємо, обмеження руху пасажирського транспорту через пункт пропуску “Шегині — Медика” розпочалося у середу, близько 11:10. Польські протестувальники заблокували рух на дорозі перед пунктом пропуску “Медика”, суміжному з українським пунктом пропуску “Шегині”, і обіцяли пропускати лише по одному автобусу на дві години, як на в’їзд в Україну, так і на виїзд. Польські фермери заблокували пункт пропуску “Шегині” ще 1 березня.

До слова, польські фермери з 9 лютого розпочали загальнонаціональний протест, заблокувавши дороги по всій країні, зокрема ті, що ведуть до кордону з Україною. Вони вимагають обмежити наплив сільськогосподарської продукції з-за меж ЄС, в тому числі з України. Також вони почали перешкоджати руху транспорту на пунктах пропуску з Україною, висипали українське зерно з вантажівок та вагонів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності