Один автобус на дві години: поляки затримують рух через кордон у Шегинях

Акція протесту польських фермерів

Вони обіцяють пропускати лише по одному автобусу на дві години, як на в’їзд в Україну, так і на виїзд

У середу, 20 березня, польські протестувальники почали блокувати рух автобусів у пункті пропуску Шегині-Медика, повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Пропускають по одному автобусу один раз на дві години

Про цю акцію учасників акцій протесту українських прикордонників поінформували польські колеги. Обмеження руху автобусів розпочалося близько 11:10. Організатори таких дій блокують рух на дорозі перед пунктом пропуску “Медика”, суміжному з українським пунктом пропуску “Шегині”, і обіцяють пропускати лише по одному автобусу на дві години, як на в’їзд в Україну, так і на виїзд. Скільки часу триватиме таке блокування, наразі не відомо.

Прикордонники закликають перевізників та людей, які планують їхати через пункт пропуску Шегині-Медика, врахувати факт затримки руху автобусів. Про відновлення ритмічного руху автобусів Держприкордонслужба обіцяє повідомити на своїх ресурсах.

Нагадаємо, 1 березня польські фермери повністю заблокували пункт пропуску в Шегинях, а 5 березня вирішили пропускати по 12 автомобілів один раз на 12 годин.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності