Квитки на потяг до Австрії можна буде купити онлайн

Квитки на потяг «Київ — Відень — Київ» продаватимуть онлайн з 18 березня, фото «Укрзалізниці»

Через підготовку до онлайн-продажів «Укрзалізниця» з 12 до 18 березня не продаватиме квитки на потяг до Відня в касах

З 18 березня «Укрзалізниця» розпочинає продаж квитків до Австрії та Угорщини в онлайн-режимі. На першому етапі онлайн-квитки будуть доступні для сполучення Україна — Австрія та зворотно, повідомила пресслужба «Укрзалізниці» в понеділок, 11 березня.

Як сказано в повідомленні, придбати квитки можна буде через застосунок «Укрзалізниці», але для купівлі квитків онлайн на прямий потяг Київ — Відень знадобиться верифікація облікового запису через «Дія.Підпис».

Продаж квитків на поїзд «Київ — Відень» у касах тимчасово зупинять: названо дати

Для приготувань до продажу квитків онлайн «Укрзалізниця» з 12 березня тимчасово призупинить продаж квитків через каси на прямий потяг Київ — Відень — Київ на дати відправлень починаючи з 18 березня. Обмеження триватиме безпосередньо до відкриття онлайн-продажів. Тобто 18 березня продаж квитків відновиться на повну глибину продажів (20 діб) вже в онлайні. Тимчасове обмеження не торкнеться поїзда Чоп — Відень — Чоп. Станом на зараз квитки на поїзд Чоп — Відень та зворотно доступні фактично на всі дати.

Нагадаємо, новий прямий поїзд №143/146 Відень — Чоп — Відень має зручні стиковки з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного, а з Чопа до Відня прямує складом зі зручних сидячих вагонів з Wi-Fi.

Що відомо про продаж квитків онлайн на поїзд до Угорщини

На другому етапі стануть доступними онлайн квитки для сполучення Україна — Угорщина на поїзди, що прямують в Австрію транзитом через Угорщину, тобто Київ — Будапешт — Відень та Чоп — Будапешт — Відень. Прямі сполучення Україна — Угорщина (Мукачево — Дебрецен, Мукачево — Будапешт, Чоп — Захонь) зʼявляться в застосунку трохи пізніше.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності