• Головна
  • Україна
  • На Одещині начальниця управління поліції нарахувала подрузі 1 млн грн зарплати

На Одещині начальниця управління поліції нарахувала подрузі 1 млн грн зарплати

На Одещині начальниця управління поліції нарахувала подрузі 1 млн грн зарплати

Начальниця фінансової служби поліції Одещини запропонувала подрузі-підлеглій “провернути” аферу

Начальниця фінансового управління поліції на Одещині нарахувала підлеглій, яка рідко з’являлась на роботі, 1 млн грн заробітної плати. Про це 22 лютого повідомили у Державному бюро розслідувань.

У 2020 році посадовиця взяла на роботу до управління свою подругу на посаду спеціаліста. За три роки служби підлегла була відсутня майже 400 робочих днів без поважних причин. Коли ж з’являлась — займалася особистими справами та не виконувала посадові обов’язки. “Це не завадило посадовиці підвищити подругу до посади керівної ланки та виплачувати їй премії та надбавки за інтенсивність”, — йдеться у повідомленні.

У Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України уточнили, що у 2023 році після виявлення факту привласнення грошей обох жінок звільнили з Нацполіції.

Спільницям оголосили про підозру в заволодінні грошима шляхом зловживання службовим становищем. Санкція інкримінованої статті передбачає ув’язнення до 12 років. Також зараз готують клопотання про арешт майна жінок, щоб відшкодувати завдані державі збитки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності