• Головна
  • Україна
  • Суд арештував майно сім’ї Ігоря Гринкевича та його спільників

Суд арештував майно сім’ї Ігоря Гринкевича та його спільників

Суд арештував майно сім’ї Ігоря Гринкевича та його спільників

Також ДБР ініціювало арешт майна Соні Морозюк

Суд наклав арешт на нерухомість та автомобілі Ігоря Гринкевича, його сім’ї та двох співучасників. Крім того, ДБР ініціювало арешт майна нареченої Романа Гринкевича Соні Морозюк, та ще одного спільника львівського бізнесмена, повідомила пресслужба ДБР у понеділок, 12 лютого.

Як повідомили правоохоронці, суд арештував нерухомість та автомобілі львівського бізнесмена, якого підозрюють у шахрайстві. Також арешт наклали на майно членів його сім’ї — сина, дружини та тещі. У ДБР особи бізнесмена не називають, проте з матеріалів справи зрозуміло, що йдеться про Ігоря Гринкевича та його сім’ю.

Крім того, суд наклав арешт на майно двох спільників Гринкевича, а ДБР ініціювало арешт майна колишньої нареченої Романа Гринкевича Соні Морозюк.

Нагадаємо, 29 грудня 2023 року працівники Державного бюро розслідувань затримали львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, одного з найбільших постачальників Міноборони, який пропонував хабар у 500 тисяч доларів одному з керівників Головного слідчого управління Бюро за сприяння у поверненні  майна, вилученого у підконтрольних йому компаній у процесі розслідування. 30 грудня 2023 року Гринкевичу обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю застави в розмірі 429 млн 440 тис. гривень.

11 січня ДБР повідомило, що суд арештував майно сім’ї Гринкевича та компаній, які контролює його сім’я. Однак журналісти-розслідувачі виявили, що квартири Світлани Гринкевич під арештом не перебувають. Син Гринкевича стверджує, що діяльність його родини відбувалась в умовах чинного законодавства і скандал замовний.

17 січня Ігорю Гринкевичу та його сину Роману Романа Гринкевича взяли під варту. Роман Гринкевич переховувався від слідства, але 22 січня його затримали в Одесі — ДБР стверджує, що він мав намір виїхати за кордон. Увечері того ж дня Романа Гринкевича взяли під варту з правом вийти під заставу в 500 млн грн.

31 січня стало відомо, що дружина Ігоря Гринкевича — Світлана Гринкевич, — захистила від арешту чотири квартири у Львові, передавши їх під заставу за кредитними угодами. Таким же чином “заховала“ від суду дві квартири та галерею у Києві наречена Романа Гринкевича Соня Морозюк.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності