• Головна
  • Україна
  • 19-річний закарпатець за 2,5 тис. доларів переправляв ухилянтів до Словаччини

19-річний закарпатець за 2,5 тис. доларів переправляв ухилянтів до Словаччини

19-річний закарпатець за 2,5 тис. доларів переправляв ухилянтів до Словаччини

Організатора схеми затримали під час чергової переправи

19-річний мешканець Закарпаття організував схему переправлення ухилянтів за кордон. За 2,5 тис. доларів він відвозив військовозобов’язаних до Словаччини, обходячи офіційні пункти пропуску. Правоохоронці затримали зловмисника під час чергової переправи ухилянта, повідомила поліція Закарпатської області у суботу, 13 січня.

За даними правоохоронців, 19-рінчий житель Дубриничів Ужгородського району організував схему переправлення ухилянтів за кордон. “Зловмисник прокладав маршрут в обхід офіційних пунктів пропуску та прикордонних нарядів й особисто провозив своїх клієнтів через “зелений” кордон до сусідньої Словаччини”, — розповіли у поліції. За свої послуги організатор схеми брав з ухилянтів по 2,5 тис. доларів.

Затримати 19-річного зловмисника вдалося в селі Новоселиця, коли він відвозив чергового військовозобов’язаного чоловіка до кордону. При затриманні у нього вилучили 2,4 тис. доларів, телефон, а також автомобіль, в якому він віз ухилянта. Наразі організатор схеми перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Досудове розслідування триває, за незаконне переправлення осіб через кордон 19-річному закарпатцю може загрожувати до дев’яти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності