• Головна
  • Новини Львова
  • Львів’янин, якого затримали за допомогу ухилянтам, вніс заставу і знову організував переправлення

Львів’янин, якого затримали за допомогу ухилянтам, вніс заставу і знову організував переправлення

Львів’янин, якого затримали за допомогу ухилянтам, вніс заставу і знову організував переправлення

Першого разу чоловік сплатив 500 тис. гривень застави. Цього ж разу її збільшили до 1,2 мільйона гривень

Правоохоронці повідомили про підозру у незаконному переправленні військовозобов’язаних через кордон 65-річному львів’янину. Чоловіка вже затримували за цей злочин. Проте він вніс заставу та знову організував переправлення ухилянтів за кордон. Про це 10 січня повідомили у поліції Львівської області.

У попередньому випадку суд обрав для зловмисника запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 500 тисяч гривень. Чоловік сплатив необхідну суму та знову взявся організовувати переправлення ухилянтів за кордон.

65- річного львів’янина знову викрили правоохоронці. Цього разу він організував переправлення для чотирьох військовозобов’язаних громадян України, мешканців Львова та області віком від 24 до 57 років. За це чоловік брав 4 тисячі доларів США з кожного ухилянта.

Підозрюваний інструктував своїх клієнтів, забезпечував їх довезення до кордону України з Польщею та дбав про тимчасове проживання.

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Цього йому теж обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Лише збільшили розмір застави до 1,2 мільйона гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності