• Головна
  • Україна
  • Зеленський призначив на посаду свого представника в парламенті народну депутатку Галину Михайлюк

Зеленський призначив на посаду свого представника в парламенті народну депутатку Галину Михайлюк

36-річна юристка Галина Михайлюк, народна депутатка від «Слуги народу», стала представником президента у Верховній Раді, фото Галини Михайлюк

Галина Михайлюк — народна депутатка від «Слуги народу», членкиня парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності

Президент України Володимир Зеленський призначив народну депутатку від «Слуги народу» Галину Михайлюк на посаду представника президента у Верховній Раді. Раніше цю посаду обіймав нардеп від СН Федір Веніславський.

Указ про призначення Галини Михайлюк на сайті президента опублікували в середу, 20 грудня. «Призначити Михайлюк Галину Олегівну Представником президента України у Верховній Раді України (за згодою)», — сказано в документі.

36-річна киянка Галина Михайлюк почала політичну кар’єру у 2019 році, потрапивши до Верховної Ради від партії «Слуга народу». Вона — заступниця голови Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності. За освітою юристка, має звання заслуженого юриста України.

Нагадаємо, що з вересня 2022 року до грудня 2023 представником президента в парламенті був нардеп Федір Веніславський. 7 грудня Зеленський зняв Веніславського з цієї посади.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності