• Головна
  • Світ
  • Один із найбільших українських виробників морозива купив завод у Польщі

Один із найбільших українських виробників морозива купив завод у Польщі

Продукція компанії “Три ведмеді”

Продукції польського підприємства в Україні поки не буде

Один із найбільших виробників заморожених продуктів в Україні, компанія “Три ведмеді”, придбала перший актив за кордоном. Наприкінці 2023 року власник компанії “Три ведмеді” отримав контроль над польською “Nordis”, яка володіє заводом заморожених продуктів. Про це повідомив власник української компанії Дмитро Ушмаєв, пише Forbes у середу, 3 квітня.

Потужності польського підприємства складають лише половину від українського виробництва

У вересні 2023 року власником підприємства став засновник компанії “Три ведмеді” Дмитро Ушмаєв. До наглядової ради “Nordis” увійшов директор українського виробника Андрій Тищенко. “Ми дійсно придбали завод Nordis у Польщі”, — сказав Дмитро Ушмаєв. 

Відомо, що у власності польської компанії є завод у 53 км від Німеччини і складські приміщення. “Nordis” виробляє більше 100 видів морозива і напівфабрикатів та має дистрибуційну мережу в 19 містах Польщі.

За словами Ушмаєва, що український і польский бізнеси обмінюватимуться досвідом роботи. Втім в Україні морозива і напівфабрикатів від “Nordis” поки що не буде. Продукцію компанії планують експортувати до європейських країн. Наразі потужність польського заводу хочуть збільшити, адже він складає лише половину від українського виробництва. “Однак за потенціалом Nordis подібний до Трьох ведмедів”, — стверджує підприємець.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності