Комісія автодоріг: у якому стані дорожні шляхи Львівщини

Комісія автодоріг: у якому стані дорожні шляхи Львівщини

Загалом на дорогах Львівщини виявили понад 2500 недоліків

Патрульна поліція Львівської області завершила осінній плановий огляд доріг. Перевірили автомобільні шляхи, вулиці та залізничні переїзди. А також стан покриття проїзної частини, узбіч та тротуарів і технічний стан зупинок громадського транспорту.

Оглянули й ті ділянки, які раніше були у критичному стані. Перевірили, чи усунули недоліки залізничних переїздів та наскільки вони готові до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Спільно з обласними державними адміністраціями та органами місцевого самоврядування поліція обстежила рекламні конструкції, що розташовані у межах смуги відведення автомобільних доріг. А ще перевірили наявність штучного освітлення, дорожньої розмітки, дорожніх знаків, транспортного та направляючого пішохідного огородження на нерегульованих пішохідних переходах.

Які результати обстеження

На  дорогах області та міста виявили 2596 недоліків, що пов'язані із дорожніми знаками. Огляд показав, що понад 29 тисяч кв. метрів розмітки перебуває у незадовільному стані.

Виявили також більш ніж 21 тисячу квадратних метрів ям, вибоїн та просідань асфальту. Недоліки є в утриманні 800 об'єктів штучного освітлення. У поганому стані понад 1700 метрів транспортної огорожі  та 800 дощоприймачів.

"Всі виявлені факти ямковості, колійності проїзної частини, заниження узбіччя, відсутність дорожніх знаків та інші недоліки зафіксували в актах осіннього комісійного обстеження та визначили обсяги робіт щодо їх ліквідації", — повідомляють у Патрульній поліції Львівської області.

За результатами обстеження патрульні відділу безпеки дорожнього руху видали 68 приписів на усунення недоліків за порушення правил, норм стандартів щодо утримання вулично-дорожньої мережі.

Нагадаємо, що раніше Lviv.Media розповідало як та для чого патрульна поліція перевіряє стан доріг області.

Закони

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності