Перинатальний центр у Львові отримав від Чехії медичного обладнання на 21 млн грн

Обладнана палата Перинатального центру у Львові.

Більшість з нього застосовуватимуть у пологовому відділенні в мініатюрі, яке облаштували в укритті медзакладу

Львівський обласний клінічний перинатальний центр отримав від Чеської Республіки обладнання на понад 21 мільйон гривень. Про це 10 травня повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Благодійники передали, зокрема, електричне ліжко для реанімації, пологове ліжко, стельову консоль, обігрівач для новонароджених, багатофункціональне крісло, каталку, анестезіологічний візок, потужний генератор, який здатен повністю заживити пологовий корпус.

Обладнання вже підключили. Більшість з нього застосовуватимуть у пологовому відділенні в мініатюрі, яке облаштували в укритті медзакладу. Також воно працюватиме у відділеннях анестезіології та інтенсивної терапії, гінекологічному, допоміжних репродуктивних технологій та у спеціалізованому консультативно-діагностичному відділенні з жіночою консультацією.

“В особі Генерального консула Чеської Республіки у Львові Давіда Нови дякую чеському народові за всю допомогу, яку отримали медзаклади нашої області, адже обладнання, яке передали перинатальному – це лише один із прикладів. Дякую за те, що чеські лікарі навчають наших фахівців, за місію Medevac, завдяки якій українсько-чеські бригади медиків провели нашим захисникам вже низку складних операцій, за вашу ініціативу “Мільйон снарядів для України”. Чехія є нашим справжнім другом і справжнім європейським лідером”, — відзначив Максим Козицький.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності