Двадцять рятувальників загасили масштабну пожежу в будинку на Сихові

пожежа на Сихові

Повідомлення про займання до чергової служби ДСНС надійшло о 15:40

У Львові на вулиці Бережанській виникла масштабна пожежа у житловому будинку. На місце виїхали 20 рятувальників. Про це LVIV.MEDIA повідомив начальник відділу зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев.

За його словами, повідомлення про займання приватного житлового будинку у Сихівському районі Львова до чергової служби ДСНС надійшло о 15:40. На виклик вирушили чотири пожежні автомобілі та 20 рятувальників.

Пізніше Головне управління ДСНС України у Львівській області повідомило подробиці порятунку будинку на Бережанській. На момент прибуття вогнеборців, будівля була охоплена вогнем. Складність гасіння полягала в тому, що вогонь швидко поширювався дерев’яними конструкціями. О 16:39 пожежу ліквідували. Вогонь знищив прибудову, вікна та двері, речі домашнього вжитку, пошкодив перекриття житлового будинку та облицювання стін та стелі. 68-річний господар будівлі отримав травми, але від госпіталізації відмовився.

Нагадаємо, що 17 травня у Львові на вулиці Софії Яблонської загорілося побутове сміття. Вогонь перекинувся на дерева поблизу. Рятувальники оперативно загасили пожежу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності