Під час пожежі в Червоноградському районі згоріло дві тонни зерна

В Червоноградському районі згоріло дві тонни зерна

Окрім зерна вогонь знищив скутер, мопед та побутові речі

В селі Мукані, Червоноградського району, під час пожежі вщент згорів сарай, у якому було 2 тонни пшениці та ячменю, повідомили на сторінці ДСНС у Facebook у понеділок, 13 травня.

Вогонь знищив 2 тонни пшениці та ячменю

Як повідомили рятувальники, вранці неділі, 12 травня, о 08:45 надійшло повідомлення про масштабну пожежу. Коли пожежники прибули на місце, то вже дах будівлі був повністю охоплений вогнем. Існувала загроза перекидання вогню на поруч розташований будинок.

“Пожежа спричинила сильне задимлення. Внаслідок пожежі вогонь знищив дах та перекриття на площі 60 м кв. Також згоріли скутер, мопед, речі домашнього та побутового вжитку на площі 25 м кв. і дві тонни пшениці та ячменю” — йдеться в повідомленні ДСНС. До слова. під час пожежі ніхто не постраждав. Причини та обставини пожежі встановлюються.

Нагадаємо, у ніч на понеділок, 13 травня, на Сихові загорілися три автомобілі. Внаслідок пожежі одна машина згоріла повністю, ще дві критично постраждали, На момент, коли до місця пожежі прибули рятувальники, всі три машини були повністю охоплені вогнем.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності