Для військових та ветеранів на Львівщині проведуть майстерклас зі стрільби з лука

Павло Лучків, ветеран ЗСУ, чемпіон Ігор Нескорених-2023. Під час тренування він поділиться власним досвідом реабілітації з допомогою спорту.

До тренування приєднаються військові та ветерани, що проходять реабілітацію в області

Військовослужбовців та ветеранів війни на Львівщині запрошують на відкритий майстерклас зі стрільби з лука. Про це 8 травня повідомило управління молоді та спорту ЛОВА.

Захід організовують у межах “Ліги Нескорених” – проєкту управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації з фізичної та психологічної реабілітації військових з допомогою спорту. Майстерклас відбудеться у п’ятницю, 10 травня, на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України. Ознайомче тренування проведе т.в.о. директора КДЮСШ №1 Назар Кузик.

До майстеркласу приєднаються військові та ветерани, що проходять реабілітацію в:

- Львівському міжрегіональному центрі соціальної трудової та медичної реабілітації людей з інвалідністю,

- Великолюбінському багатопрофільному навчально-реабілітаційному центрі,

- Центрі протезування та реабілітації Superhumans Center,

- Національному реабілітаційному центрі “Незламні” UNBROKEN Ukraine.

“Проєкт “Ліга Нескорених” діє в області з серпня 2023 року. Він передбачає проведення відкритих тренувань, змагань з різних видів спорту, покращення спортивної інфраструктури відповідно до потреб наших захисників та захисниць. Заняття доступні і для людей з інвалідністю, і для здорових”, – зазначив начальник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності