Бориславська міськрада продала землю під промисловість за 1,2 млн грн

Понад мільйон за землю в Бориславі: міськрада продала ділянку на аукціоні

Переможець аукціону запропонував суму майже в 6 разів більшу від стартової

У вівторок, 7 травня, відбувся земельний аукціон, на якому Бориславська міська рада продала ділянку під промисловість площею 0,1160 га. За понад 1,2 млн грн землю придбав Максим Шидловський. Сума перевищила стартову ціну майже в 6 разів. Про це йдеться на сторінках аукціонів на сайті Prozorro.Продажі.

Переможцем аукціону став Максим Шидловський

За право придбати ділянку площею 0,1160 га що на вулиці Шевченка, 67, у Бориславі, змагалися четверо учасників. Земельна ділянка за цією адресою призначена під промисловість.

Аукціон за право придбати земельну ділянку відбувався в три етапи. Стартова ціна лота — 222 926 грн. У першому турі аукціону Максим Шидловський запропонував суму, майже втричі більшу за початкову — 650 001 грн і тим самим перебив ставки конкурентів й отримав перевагу — право останнього ходу в кожному з наступних раундів. Відтак, Максим Шидловський переміг в аукціоні запропонувавши суму 1 200 500 грн, що майже у 6 разів перевищує стартову ціну.

Що саме збудують наразі невідомо

Як розповів у коментарі LVIV.MEDIA міський голова Борислава Ігор Яворський, на ділянці за адресою вулиця Шевченка, 67, раніше було комунальне підприємство і зараз цю землю не використовують, саме тому її вирішили продати. “Я вважаю що зростання в 6 разів від початкової ціни є вдалим результатом аукціону, адже міський бюджет отримає більше коштів, ніж ми розраховували. Думаю, що переможець конкурсу буде тут здійснювати свою діяльність і будуть нові робочі місця, що своєю чергою принесе ще більше надходжень до бюджету,” — додав Ігор Яворський.

Що саме збудують на проданій ділянці наразі невідомо. Проте, за даними системи YouControl, переможець аукціону Максим Шидловський зареєструвався як ФОП шість років тому і основним видом його діяльності є комп’ютерне програмування.

Нагадаємо, нещодавно ділянку під паркінг на Левандівці у Львові продали на торгах за 5,6 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності