Львівщина офіційно стала побратимом штату Каліфорнія

Львівщина офіційно стала побратимом штату Каліфорнія

Львівщина – друга область в Україні, яка розпочала співпрацю з американським штатом. Першою у березні була Київщина

Львівщина офіційно стала побратимом штату Каліфорнія. У четвер, 25 квітня Асамблея штату підтримала січневе рішення Сенату штату і проголосувала за резолюцію про встановлення побратимських відносин зі Львівською областю. Свої голоси “за” віддали 69 з 80 членів палати. Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

“Це рішення відкриває шлях до взаємовигідної співпраці між Львівщиною та Каліфорнією у галузях економіки, освіти, науки та культури”, — йдеться у повідомленні Львівської ОВА. У повідомленні зазначають, що автором резолюції є сенатор Білл Додд. А українці в США, зокрема вихідці зі Львівщини, працювали на всіх рівнях, щоб це рішення стало реальністю.

Львівщина – друга область в Україні, яка розпочала співпрацю з американським штатом. Першою у березні була Київщина, вона встановила побратимські відносини зі штатом Вашингтон.

Нагадаємо, Сенат штату Каліфорнія підтримав укладення партнерських взаємин з Львівщиною 20 січня. Тоді за встановлення побратимських взаємин з Львівською областю проголосувало 37 депутатів сенату Каліфорнії. Проти цього не висловився жоден з обранців.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності