• Головна
  • Новини Львівщини
  • Новояворівська громада на Львівщині першою в Україні розпочне облік пільговиків для обласних маршрутів

Новояворівська громада на Львівщині першою в Україні розпочне облік пільговиків для обласних маршрутів

Проїзд в обласних маршрутах: Новояворівськ почав облік пільговиків

Пільговики отримають спеціальні картки, які дозволять їм безплатно користуватися громадським транспортом. Наразі йдеться про учасників бойових дій

Новояворівська ОТГ впроваджує механізм компенсації пільгового проїзду для окремих категорій громадян на пасажирському транспорті. Наразі йдеться про учасників бойових дій, повідомив у середу, 3 квітня, оператор е-квитка на Львівщині, компанія “Smart Ticket Technology".

Підписали меморандум про співпрацю

Львівська обласна державна адміністрація, оператор автоматизованої системи обліку оплати проїзду ТОВ "Smart Ticket Technology" та Новояворівська ОТГ 3 квітня 2024 року підписали Меморандум про співпрацю. Відтак у Новояворівській громаді впроваджують механізм компенсації пільгового проїзду для окремих категорій громадян на пасажирському транспорті.

Яким чином впровадять механізм компенсації пільгового проїзду

  • Новояворівська ОТГ надасть інформацію про пільговиків, за яких буде компенсуватися проїзд (наразі йдеться лише про учасників бойових дій)
  • ТОВ "Smart Ticket Technology" виготовить спеціальні іменні картки пільговика
  • Пільговики зможуть отримати картки безплатно у своїй громаді
  • Після цього власники карток зможуть безкоштовно їздити у міжміських автобусах, а Новояворівська громада компенсуватиме вартість проїзду перевізникам

“Також триває робота й з іншими ОТГ Львівської області щодо побудови системи обліку пільгових категорій населення,” — зазначили у компанії "Smart Ticket Technology".

Нагадаємо, “Smart Ticket Technology” — це українська компанія, що впроваджує у Львівській області автоматизовану систему обліку оплати проїзду в громадському транспорті. Електронний квиток на всіх обласних маршрутах Львівщини запровадили третього листопада. Нещодавно на Львівщині почала діяти нова знижка на проїзд в обласних маршрутах. До цього часу знижка становила 50% від вартості проїзду.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності