Знижку на безготівкову оплату проїзду на обласних маршрутах продовжили ще на місяць

Знижку на безготівкову оплату проїзду на обласних маршрутах продовжили ще на місяць

Знижка у 50% діятиме для власників карток Visa

Знижка у 50% на безготівкову оплату проїзду у приміських та міжміських маршрутах Львівщини діятиме до 1 квітня. Про це у п’ятницю, 1 березня, повідомили на сторінці оператора електронного квитка на Львівщині.

Знижку на проїзд у громадському транспорті Львівської області запровадили 1 лютого цього року лише на місяць. Проте компанія Smart Ticket Technology, яка є оператором електронного квитка на автобусних маршрутах Львівщини, продовжила термін дії знижки ще на місяць.

“Ми цінуємо ваше бажання отримати зручну, прозору та сучасну можливість оплати проїзду. Саме тому ми разом з нашим партнером — міжнародною компанією платіжних технологій Visa — продовжуємо дію акції ще на місяць,” — написала компанія Smart Ticket Technology на своїй сторінці у Facebook.

Щоб платити вдвічі менше за проїзд, пасажирам слід купити е-квиток. Для цього потрібно прикласти карту Visa або інший ґаджет, прив’язаний до картки Visa, до валідатора, а система автоматично врахує 50% знижки. Перед виходом з транспорту слід повторно прикласти карту чи ґаджет до валідатора, щоб зафіксувати місце висадки, адже система зараховує вартість поїздки за відстань.

До слова, до 1 лютого знижка на оплату проїзду в громадському транспорті області становила 20%. З 1 лютого її підвищили до 50%. А з 23 січня мешканцям Львівщини запропонували за винагороду 200 грн виявляти порушення в роботі е-квитка.

Нагадаємо, Smart Ticket Technology — це українська компанія, що впроваджує у Львівській області автоматизовану систему обліку оплати проїзду в громадському транспорті. Електронний квиток на всіх обласних маршрутах Львівщини запровадили третього листопада.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності