• Головна
  • Новини Львівщини
  • Пасажирам обласних маршрутів Львівщини пропонують за винагороду виявляти порушення в роботі е-квитка

Пасажирам обласних маршрутів Львівщини пропонують за винагороду виявляти порушення в роботі е-квитка

Пасажирам обласних маршрутів Львівщини пропонують за винагороду виявляти порушення в роботі е-квитка

Щоби отримати 200 гривень, треба зафіксувати порушення на фото чи відео

На Львівщині пасажири обласних маршрутів можуть отримати 200 грн за фото чи відеодоказ порушення роботи Е-квитка з боку водія. Акція діє на усіх приміських та міжміських автобусних маршрутах. Про це 23 січня повідомив оператор обласного Е-квитка Smart Ticket Technology.

Щоб повідомити про порушення та отримати премію, пасажиру потрібно зробити фото- чи відеофіксацію того, як водій відмовляє від безконтактної оплати, або ж якщо валідатор вимкнений чи не працює належним чином. Після цього людині, яка зафіксувала порушення, потрібно зателефонувати на гарячу лінію за номером 0-800-300-844 і повідомити про зафіксований випадок. У зверненні слід зазначити час, номер маршруту, номерний знак автобуса і характер порушення. Окрім цього слід повідомити свої дані, щоби одержати винагороду.

“Через систематичне порушення водіями автобусів алгоритму роботи із валідаторами та створення штучних перешкод у роботі е-квитка, а також небажання чи неможливість приватних перевізників вплинути на своїх працівників, ТОВ “Smart Ticket Technology” скасовує заохочувальну програму для водіїв. Нам прикро, що через останніх страждають пасажири, які не можуть отримати зручної, прозорої, сучасної, а головне економної послуги. Саме тому запроваджуємо ініціативу «громадський контроль” — заявили у Smart Ticket Technology. Акція наразі діятиме до перших 100 підтверджених скарг від пасажирів.

Нагадаємо, на Львівщині 12 січня звільнили водія, який повідомив пасажирці-журналістці неправдиву інформацію про роботу електронного квитка. Водій порадив їй не платити за проїзд карткою, мовляв, з неї “може всі гроші зняти”.

З 28 грудня минулого року до 29 лютого цього року на приміських та міжміських маршрутах області діє знижка у 20% на оплату картою Visa. Тоді ж компанія Smart Ticket Technology пообіцяла водіям, що матимуть під час акції найбільше безготівкових транзакцій, грошові премії. Однак від сьогодні, 23 січня, компанія скасувала таку ініціативу.

Smart Ticket Technology — це українська компанія, що впроваджує у Львівській області автоматизовану систему обліку оплати проїзду в громадському транспорті. Електронний квиток на всіх обласних маршрутах Львівщини запровадили третього листопада.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності