• Головна
  • Україна
  • В Україні створюють реєстр міжнародних автобусних маршрутів з можливістю купівлі квитків

В Україні створюють реєстр міжнародних автобусних маршрутів з можливістю купівлі квитків

Стрийський автовокзал Львова — один з автовокзалів, звідки вирушають міжнародні автобуси, фото Вікторії Савіцької / «Твоє місто»

Перевізникам, які хочуть приєднатися до реєстру, потрібно заповнити відповідну форму

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з Укртрансбезпекою готуються до запуску Реєстру міжнародних автобусних маршрутів у рамках реформи міжнародних пасажирських перевезень.

Як повідомили у понеділок, 22 січня, в Мінінфраструктури, наразі триває підключення міжнародних перевізників та компаній з продажу квитків до Реєстру. Ключова мета такого реєстру — надати пасажиру інформацію про офіційні регулярні маршрути, перевізників, можливість придбати квиток та залишити зворотний зв’язок про поїздку на одному ресурсі, наголошується в повідомленні.

Водночас у Мінінфраструктури додали, що з кількома компаніями вже тестується можливість придбати квиток на рейс онлайн завдяки інтеграції. «Це безкоштовне та доступне рішення, яке забезпечить сервіс пасажирам та збільшить майданчики для продажу квитків для бізнесу», — наголосили у міністерстві.

Міністерство пропонує перевізникам та агрегаторам, які ще не приєднались до державного ресурсу, долучитись до проєкту. Міністерство запрошує Зацікавлені компанії й перевізників долучитися до реєстру через заповнення спеціальної форми. Заповнити її можна до 18:00 25 січня.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності