На гарячу лінію оператора обласного Е-квитка скаржаться пасажири міських маршруток

На гарячу лінію оператора обласного Е-квитка скаржаться пасажири міських маршруток

На роботу валідаторів на обласних маршрутах надійшла 91 скарга, ще 20 звернень пасажирів стосувалися порушень у міському транспорті Львова

За два дні роботи гарячої лінії оператора обласного Е-квитка Smart Ticket Technology поскаржився 91 пасажир. Окрім того, 20 людей поскаржилися ще й на роботу валідаторів і у міських маршрутках, повідомили у пресслужбі оператора Е-квитка Smart Ticket Technology у четвер, 25 січня.

Два дні тому, 23 січня, оператор Е-квитка Smart Ticket Technology запровадив ініціативу, згідно з якою пасажири приміських та міжміських автобусних маршрутів можуть скаржитися на порушення в роботі Е-квитка та отримувати за це 200 гривень. За дві доби на гарячу лінію надійшла 91 скарга на роботу валідаторів в обласних маршрутах, а ще 20 звернень пасажирів стосувалися порушень у міському транспорті у Львові. У пресслужбі Smart Ticket Technology зазначили, що четверо пасажирів підтвердили свої скарги фотографіями чи відео.

Як розповіли LVIV.MEDIA у Smart Ticket Technology після отримання скарги вони передають інформацію про інцидент до Львівської ОВА, а там вже визначаються із покаранням для перевізника.

“Нещодавно водія приміської маршрутки звільнили за неправдиву інформацію про роботу Е-квитка. Крім цього, ЛОВА може розірвати договір із перевізником, якщо той матиме вимкнене обладнання. Вчора, 24 січня, на приміському маршруті водій автобуса одягнув на валідатор шапку, аби пасажири не могли користуватися електронною оплатою”, — розповів представник компанії Smart Ticket Technology Олег Долінський.

Нагадаємо, ініціативу «громадський контроль» запровадили на приміських та міжміських автобусних маршрутах через систематичне порушення водіями автобусів алгоритму роботи із валідаторами та створення штучних перешкод у роботі Е-квитка, а також небажання чи неможливість приватних перевізників вплинути на своїх працівників.

Пасажири, які зафіксують порушення на фото чи відео та повідомлять про це на гарячу лінію, можуть отримати 200 гривень винагороди.

Smart Ticket Technology — це українська компанія, що впроваджує у Львівській області автоматизовану систему обліку оплати проїзду в громадському транспорті. Електронний квиток на всіх обласних маршрутах Львівщини запровадили третього листопада.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності