На Львівщині почала діяти нова знижка на проїзд в обласних маршрутах

водій маршрутки

Знижка у 20% діє при оплаті проїзду карткою Visa

У квітні запровадили знижку 20% на оплату проїзду у міжміських та приміських маршрутів Львівської області. Акція діятиме впродовж місяця лише для пасажирів, які розраховуються карткою Visa. Про це у понеділок, 1 квітня, повідомили на сторінці оператора електронного квитка на Львівщині.

Компанія Smart Ticket Technology, яка є оператором електронного квитка на автобусних маршрутах Львівщини, вирішила цього місяця запровадити знижку 20% при оплаті карткою Visa на проїзд у обласних маршрутках.

“Як ми й обіцяли, завдяки вашій активності та значному зростанню кількості безготівкових оплат, усі пасажири приміських та міжміських маршрутів області ще місяць платитимуть на 20% менше при оплаті карткою Visa. Ми разом з нашим партнером міжнародною компанією платіжних технологій Visa бачимо і цінуємо ваше бажання отримувати зручну, прозору, а головне економну можливість оплати проїзду”, написала компанія Smart Ticket Technology.

Як скористатися знижкою

Щоб зекономити з е-квитком пасажиру достатньо оплатити проїзд банківською карткою Visa (або іншим ґаджетом із підтримкою безконтактної оплати) через валідатор, а система автоматично врахує 20% знижку. Важливо не забути зафіксувати місце висадки — повторно прикласти картку до валідатора при виході. Однією банківською карткою, або іншим пристроєм з функцією NFC, можна оплатити проїзд лише для одного пасажира.

До слова, до 1 лютого знижка на оплату проїзду в громадському транспорті області становила 20%. З 1 лютого її підвищили до 50%. Згодом акцію продовжили ще на місяць. А з 23 січня мешканцям Львівщини запропонували за винагороду 200 грн виявляти порушення в роботі е-квитка.

Нагадаємо, Smart Ticket Technology — це українська компанія, що впроваджує у Львівській області автоматизовану систему обліку оплати проїзду в громадському транспорті. Електронний квиток на всіх обласних маршрутах Львівщини запровадили третього листопада.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності