Поранені військові зі Львівщини здобули 12 медалей на спортивних змаганнях у США

Фото спортсменів-військових зі Львівщини на змаганнях в США
Фото: Львівська обласна військова адміністрація

Разом спортсмени зі Львівщини здобули шість золотих, дві срібні та чотири бронзові медалі

14 березня завершилися змагання з адаптивних видів спорту для поранених військовослужбовців у Лас-Вегасі, США. Загалом спортсмени з Національно збірної України вибороли 76 медалей, з них 12 заберуть додому військовослужбовці зі Львівщини, повідомила пресслужба Львівської ОВА у п’ятницю, 15 березня.

Спортсмени отримали медалі за стрільбу з лука, паверліфтинг, біг та гру в волейбол

На змаганнях з адаптивних видів спорту для поранених військовослужбовців United States Air Force and Marine Corps Trials Україну представляли 30 спортсменів. З них четверо — мешканці Львівщини: військовослужбовці ЗСУ Олександр Катаула, Юрій Брель та Герман Золотарьов, а також військовослужбовець НГУ Ігор Бутенко. Разом вони вибороли на змаганнях 12 медалей — 6 золотих, 2 срібні та 4 бронзові.

  • Олександр Катаула виграв золоту медаль зі стрільби з лука в командному розряді, а також срібну в індивідуальному;
  • Юрій Брель здобув “золото” у складі команди волейболу сидячи, дві золоті медалі з веслування на тренажерах (одна і чотири хвилини греблі) та дві бронзові медалі у плаванні (плавання на 50 м на спині і 50 м брасом);
  • Ігор Бутенко завоював срібну медаль у пауерліфтингу (вагова категорія 107 кг) та бронзову нагороду з веслування на тренажерах (чотири хвилини греблі);
  • Герман Золотарьов виграв дві золоті медалі у бігу на дистанціях 1500 м і 800 м та «бронзу» з веслування на тренажерах (одна хвилина греблі).

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності