Спортсменка зі Львівщини здобула “золото” на міжнародному турнірі з боротьби

Фото: Управління молоді та спорту ЛОВА

Рейтинговий турнір з боротьби Zagreb Open 2024 триває у Хорватії до 14 січня

Спортсменка зі Львівщини Алла Белінська здобула золоту нагороду на міжнародному турнірі з боротби у Хорватії. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської військової державної адміністрації, у суботу, 13 січня.

Престижний рейтинговий турнір з боротьби Zagreb Open 2024 триває у Хорватії з 10 до 14 січня. На ньому представниця Львівщини Алла Белінська виступала у ваговій категорії до 65 кілограмів.

Під час поєдинків Белінська здолала представницю Туреччини Кадрі Аксой (7:5), спортсменку з Казахстану Ірину Казюліну (11:7) та борчиню з Німеччини Анну Беатріце Нуернбауер (6:4).

До слова, Алла Белінська з початку повномасштабного вторгнення стала представницею Львівської обласної “Школи вищої спортивної майстерності”, куди переїхала з Херсонщини.

Нагадаємо, улітку минулого року Алла Белінська ввійшла до складу національної жіночої збірної та мала виступити на турнірі з боротьби у Будапешті. Однак українські борчині бойкотували змагання, коли до них допустили російських спортсменок.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності