У музеї Михайла Грушевського у Львові відкрили виставку про Майдан

У музеї Михайла Грушевського у Львові відкрили виставку про Майдан

На виставці представили матеріали з фондів музею, які нагадують про Революцію Гідності

У Державному меморіальному музеї Михайла Грушевського у Львові експонують виставку «Пам’ять Майдану», присвячену подіям Революції гідності, повідомив 18 лютого начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

На виставці представили матеріали фондової колекції музею – світлини учасника подій Романа Метельського та мистецькі роботи художника Богдана Збризького. Оглянути світлини та музейні експонати, які нагадують про події, що відбувалися на Майдані в Києві у 2013-2014 роках, можна у всі дні, окрім вівторка, з 10:00 до 17:00.

Нагадаємо, 28 січня в Нідерландах відкрили виставку семи українських художників “Guardian Spirits”. яку організував Благодійний фонд Козицького “Ми і світ”. В експозиції – 39 творів живопису, графіки, скульптури та відеоарту. Триватиме виставка до початку березня та завершиться аукціоном. Під час благодійного заходу зберуть кошти на протезування двом воїнам, які проходять лікування у Superhumans Center. А ще – на облаштування арттерапевтичного реабілітаційного простору у Львівському будинку офіцерів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності