Хірурги “Охматдиту” прооперували 8-річного хлопчика з хвойною гілочкою в бронхах

Хірурги “Охматдиту” прооперували 8-річного хлопчика з хвойною гілочкою в бронхах

Півтора року дитина постійно хворіла пневмоніями

Хірурги лікарні “Охматдит” успішно прооперували 8-річного Любомира з Брюховичів, в якого півтора року у бронхах була хвойна гілочка, повідомила 8 лютого пресслужба Центру дитячої медицини.

Влітку 2022-го року у хлопчика почала боліти спина і піднялася температура. Тоді дитину скерували до однієї із лікарень Львова. Львівські медики зробили обстеження та поставили діагноз “правостороння пневмонія”. Дитину пролікували антибіотиками та виписали додому. За певний час симптоми повторилися і хлопчика знову госпіталізували до лікарні із пневмонією.

Під час кашлю у дитини постійно виділялася кров. “Після крайньої виписки із лікарні нам сказали, що це туберкульозна пневмонія. Ми здавали усі можливі аналізи, робили усі обстеження. Обходили усіх лікарів міста, по суті, аби встановити вірний діагноз, ніхто не міг встановити причину. Я вже сама шукала різних лікарів по Львові. Дехто казав, що це може проблема із судинами. Ми ходили навіть до гематолога”, — розповіла Марія, мати хлопчика.

Хлопчика привели у Центр дитячої медицини лікарні “Охматдит”, де йому зробили бронхоскопію. Під час обстеження лікарі виявили, що у дитини у бронхах є стороннє тіло — маленька хвойна гілочка, яка і була причиною всіх симптомів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності