У Червоноградському ліцеї створили майстерню відновлювальної енергетики

У Червоноградському ліцеї створили майстерню відновлювальної енергетики

На відкриття майстерні виділили майже 6 млн грн

На базі Червоноградського гірничо-будівельного ліцею створили майстерню відновлювальної енергетики. У ній навчатимуть фахівців у сфері альтернативної енергетики. Про це повідомив голова Львівської ОВА у п’ятницю, 2 лютого.

На створення майстерні виділили 5,9 млн грн — з них 4,5 млн з обласного бюджету, ще 1,4 млн грн з місцевого. Також до проєкту долучалися благодійники.

Нещодавно Львівщину відвідав директор українського офісу німецької урядової компанії GIZ Даніель Буше, він також завітав і до Червоноградського ліцею. “В межах візиту підсумували ключові успіхи, яких вдалось досягти у 2023 році, та визначили основні напрями подальшої роботи. Акцент на проєктах соціального та екологічного значення, перекваліфікації кадрів та диверсифікації економіки”, — написав Козицький.

До слова, процес трансформації вугільних територій на Львівщині відбувається в межах Програми “Підтримка структурних змін у вугільних регіонах України”, яку впроваджує Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ).

Нагадаємо, нещодавно директор департаменту економічної політики ЛОВА розповів про те, яким буде Червоноград без вугілля, що буде на місці шахт і куди подінуть тисячі гірників.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності