• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові відкрили перший в Україні рекрутинговий центр батальйону “Вовки Да Вінчі”

У Львові відкрили перший в Україні рекрутинговий центр батальйону “Вовки Да Вінчі”

У Львові відкрили перший в Україні рекрутинговий центр батальйону “Вовки Да Вінчі”

Він розташований на площі Ангелів

У п’ятницю, 26 січня, у Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу до батальйону “Вовки Да Вінчі”, повідомив міський голова Андрій Садовий.

“В нас вже є добрий досвід співпраці з батальйоном у напрямку реабілітації та протезування. А сьогодні відкрили перший в Україні центр рекрутингу до героїчного батальйону”, — написав Садовий у Telegram.

Центр розташований в одному з приміщень на площі Ангелів. Там можна отримати консультацію щодо проходження служби в батальйоні, ознайомитися з вакансіями та відразу ж пройти співбесіду. До слова у центрі Львова також функціонує рекрутинговий центр 3-ї окремої штурмової бригади.

Львів став першим містом, де ми відбиратимемо бійців для збільшення потужностей свого батальйону.

Для нас важливо, аби спершу потенційний боєць пройшов співбесіду, мав змогу познайомитися з нами, а ми з ним, та зміг отримати детальну інформацію про вакантні посади. Після етапу відбору в співбесіді — в обовʼязковому порядку всі новобранці проходять навчання. Воювати будуть всі! Обери свою зграю!”, — зазначили в батальйоні “Вовки Да Вінчі”.

Нагадаємо, 1-й окремий механізований батальйон “Вовки Да Вінчі” імені Дмитра Коцюбайла був сформований 2022 року на базі 1-ї штурмової роти 5-го батальйону ДУК “Правий сектор”, що з 2014 року воює на Сході України. Бійці батальйону брали участь у боях за Запоріжжя, Київ, Білогорівку, Херсонщину та в контрнаступі на Харківщині. Першим командиром батальйону став Герой України Дмитро Коцюбайло, який загинув 7 березня 2023 року в боях за Бахмут.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності