Після ремонту у Львові відкрили молодіжний центр

Після ремонту у Львові відкрили молодіжний центр

В оновленому центрі для молоді будуть проводити безкоштовні курси з англійської мови та інші тренінги

Після чотирьох місяців ремонту у Львові у понеділок, 22 січня, відкрили оновлений молодіжний центр. під час ремонту у центрі, що розташований на вул. Винниченка, замінили вікна, підлогу та двері, також оновили кухню і санвузол, окрім того, облаштували ще одну кімнату, повідомила Львівській ОВА.

Загалом на ремонт витратили близько 2 млн грн. Центр повністю оновили та облаштували необхідним інвентарем.

У молодіжному центрі через неформальний підхід до навчання молоді хлопці та дівчата можуть соціалізуватись та реалізовуватись. У центрі вже проводять тренінги, організовують різні події, курси та навчання. Також тут вчать молодих людей створювати власні події.

Окрім того, на Львівщині цього року планують збільшити кількість молодіжних центрів. Як повідомив керівник відділу молодіжної політики ЛОВА Тарас Назарків, у планах ще 10 таких закладів. “Станом на сьогодні у Львівській області працює 8 молодіжних установ у різних територіальних громадах і до кінця року плануємо відкрити ще 10,” — розповів Тарас Назарків.

Львівський молодіжний центр, що за адресою вул.Винниченка,12, безкоштовно надає приміщення для різноманітних заходів, тренінгів чи навчань для молодих людей. Охочі можуть зареєструватися на сайті установи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності