Амбасадорами “Всеукраїнських шкільних ігор” стали спортсменки зі Львівщини

Амбасадорами “Всеукраїнських шкільних ігор” стали спортсменки зі Львівщини

Амбасадорами стали Оксана Лівач, Юлія Ткач та Валерія Терета

Всеукраїнський спортивний проєкт серед школярів “Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги” представляють топові спортсмени Львівської області. Про це 18 січня повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

До команди амбасадорів долучилися:

  • Оксана Лівач – заслужена майстриня спорту з вільної боротьби, учасниця Олімпійських Ігор (2022), срібна призерка Європейських Ігор, володарка Кубка Світу, бронзова призерка чемпіонату світу, переможниця та призерка чемпіонатів Європи.
  • Юлія Ткач – заслужена майстриня спорту з вільної боротьби, учасниця Олімпійських Ігор (2008, 2012, 2016), чемпіонка та призерка Європейських Ігор, володарка Кубка світу, багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів світу та Європи. Юлія є вихованкою Львівського фахового коледжу спорту та обласної Школи вищої спортивної майстерності.
  • Валерія Терета – майстриня спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках та каное, чемпіонка Європейських ігор, бронзова призерка Чемпіонату Європи, володарка Ліцензії на участь в Літніх Олімпійських Іграх у Парижі – 2024. Валерію нагородили орденом княгині Ольги III ступеня. Вона є вихованкою СДЮСШОР “Веслярик”.

““Всеукраїнські шкільні ліги - Пліч-о-пліч” об'єднають учнів України під гаслом “Разом переможемо”. На учасників чекають 5 захопливих етапів змагань на різних рівнях – від шкільного до всеукраїнського. Найсильнішу команду школярів визначатимуть у баскетболі, волейболі, футзалі, спортивному орієнтуванні та чирлідингу”, – розповів начальник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

“Це чудова нагода показати захопливу командну роботу, проявити  себе, свої вміння та свої лідерські якості. Це місце, де панує повага, підтримка та любов до спорту. Ви познайомтеся з новими друзями, весело та цікаво проведете час. Тут ви отримаєте море позитивних емоцій та незабутніх вражень. Займайтесь спортом, любіть спорт, будьте здоровими, красивими та успішними”, – зазначила амбасадорка «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» Юлія Ткач.

Головна мета проєкту – підвищити кількість школярів, які ведуть активний спосіб життя та займаються спортом на постійній основі. Заявки на участь у першому етапі “Шкільних ліг” можна подати до 1 лютого.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності