Спортсменка з Львівщини виборола Кубок України зі стрільби з лука

Спортсменка з Львівщини виборола Кубок України зі стрільби з лука

Результати змагань врахують для формування національної збірної команди України зі стрільби з лука на 2024 рік

На Львівщині з 22 по 25 листопада відбувався Кубок України зі стрільби з лука в приміщенні. Серед жінок у дивізіоні олімпійського лука перемогу здобула Вероніка Марченко зі Львівщини. Про це у вівторок 28 листопада повідомила Львівська обласна військова адміністрація.

У змаганнях брали участь 218 спортсменів з 17 команд. Змагання відбулись на базі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту. Серед жінок у дивізіоні олімпійського лука найвищу нагороду отримала Вероніка Марченко з Львівської області. Друге місце посіла Ірина Ярмак з Харківської області, а третє — Анастасія Павлова з Херсонської області.

«Це доволі важливі змагання для спортсменів. Результати змагань будуть враховані для формування національної збірної команди України зі стрільби з лука на наступний рік. Львівщина на правах господаря національного Кубка мала найчисельніший склад збірної команди області та була представлена двома складами в кожній з категорій для командних дисциплін», — зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

До слова, Вероніка Марченко — Чемпіонка Європи 2016 в індивідуальному та командному заліку, Чемпіонка Європи 2017 в особистому заліку та заслужений майстер спорту України. Спортсменка закінчила Львівський державний університет фізичної культури. У 2022 році у складі жіночої збірної України виборола золоту нагороду чемпіонату Європи зі стрільби з лука в приміщенні.

Також серед жінок у дивізіоні блочного лука здобула бронзу Ірина Скальська з Львівської області. Крім цього, серед чоловіків у дивізіоні блочного лука друге та третє місце також посіли представники Львівщини — Сергій Кушнірук і Святослав Карпенко.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності