На Львівщині за ґрати посадили двох ромів, які пограбували людину

тюрма

Зловмисниками виявилися мати і син, які діяли у парі

Самбірський міськрайонний суд Львівської області виніс вирок двом ромам, які побили та пограбували людину.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №452/3307/22.

Інцидент стався 14 жовтня 2022 року в парку ім. Івана Франка у Самборі. Встановлено, що жінка підійшла до чоловіка, який їхав на велосипеді та відвертала його увагу. Під час розмови до потерпілого зі спини підбіг чоловік, який вдарив його декілька разів кулаками по голові та обличчі. Від ударів потерпілий впав на землю, де його продовжили бити.

Після цього жінка, яка відвертала чоловіка, викрала з його кишені телефон та гроші у розмірі 700 гривень.

Заволодівши викраденим і отримавши його у своє повне розпорядження, обвинувачені з місця скоєння кримінального правопорушення зникли, викраденим розпорядилися на власний розсуд.

Під час судового розгляду жінка спочатку не визнала свою вину у вчиненні грабежу. Як вона пояснила у суді, у цей день вона «просила милостиню» та побачила потерпілого. Він сам підійшов до неї, запропонував випити алкоголь та піти у кущі. На пропозицію вона погодилася, бо зловживає алкоголем. За словами зловмисниці, спочатку вони випили, далі чоловік витягнув ніж, почав знімати штани та «тягнути її на себе».

Після того, як вона почала кричати, на допомогу підбіг її син, який почав бити чоловіка. Гроші у чоловіка вона не брала, а телефон лежав на траві, звідки вона його і взяла. Зазначається, що обвинувачена змінювала свої покази декілька разів.

Син жінки пояснив, що почув крики матері та побіг до неї. Він побачив як незнайомий йому чоловік «тягне на себе» обвинувачену. Чоловік визнав свою вину у побитті потерпілого та казав, що ніяких грошей і телефону не бачив.

У судовому вироку зазначається, що вкрадений телефон жінка віддала ввечері своєму молодшому сину.

Суд розглянув матеріали справи та визнав матір і сина винними у грабежі. Їм призначили покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Львівщині чоловік на 7 сяде у тюрму за розбійний напад. Грабіжник прослідкував за потерпілим з м. Дрогобич до с. Нагуєвичі, незаконно проникнув у подвір’я останнього де вчинив напад.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності