П’яний відвідувач «Кінг Кроссу» побив чоловіка на очах в його дружини та доньки

Тепер чоловік заплатить чималий штраф

Пустомитівський районний суд Львівської області покарав штрафом чоловіка, який через зауваження побив відвідувача ТРЦ «Кінг Кросс Леополіс».

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №450/286/23.

Інцидент стався наприкінці грудня 2022-го року. Обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння на другому поверсі ТРЦ «Кінг Кросс Леополіс», голосно лаявся та шарпав свого знайомого. Така поведінка заважала відвідувачам розташованого поруч закладу, у якому сидів потерпілий зі своєю дружиною та дочкою.

Після того, як потерпілий зробив обвинуваченому зауваження щодо його поведінки, хуліган підійшов до чоловіка, вдарив предметом схожим на портмоне, після чого вдарив долонею в обличчя. Окрім того, він обзивав нецензурними словами дружину та доньку чоловіка і погрожував розправою.

Дружина чоловіка викликала правоохоронців, однак навіть після їх приїзду п’яний відвідувач продовжував свої хуліганські дії, поки не приїхала слідчо-оперативна група.

Зазначається, що обвинувачений визнав свою вину у вчиненому, погодився із встановленими досудовими розслідуваннями обставинами та надав свою згоду на розгляд обвинувального акту без його участі без проведення судового розгляду у судовому засіданні.

Суд врахував каяття чоловіка, як обставину, що пом’якшує покарання. Обставино, що обтяжує покарання, суд визнає вчинення правопорушення у стані алкогольного сп’яніння.

Розглянувши матеріали справи, суд вирішив визнати чоловіка винним у хуліганстві, що супроводжується зухвалістю. Тепер чоловік повинен заплатити штраф у розмірі 34 тис. грн.

Нагадаємо, на Львівщині чоловік жорстоко побив сусіда, який шумів у нічний час. Він зайшов у квартиру сусіда, та зробив зауваження стосовно його поведінки у нічний час. У ході конфлікту зловмисник вдарив сусіда долонею по голові та ногою у тулуб. Після того, як потерпілий втратив рівновагу і впав на матрац, чоловік продовжив його бити ногами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності