У Львові чоловік побив поліцейського у відділку поліції

поліція

Зловмисника покарали іспитовим строком

Галицький районний суд м. Львова покарав чоловіка, який у 2019 році побив інспектора поліції у відділку поліції на вул. Мартовича.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №461/4264/19.

Інцидент стався 29 квітня 2019 року у Галицькому ВП ГУ НП у Львівській області по вул. Мартовича, 2. Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, у приймальному приміщенні завдав удару головою в обличчя інспектора Управління патрульної поліції у м. Львові.

Внаслідок удару правоохоронець отримав закриту черепно-мозкову травму зі струсом головного мозку та навколоорбітальну гематому лівого ока.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю та щиро розкаявся. Також він попросив вибачення у поліцейського за скоєне.

Суд визнав чоловіка винним в умисному заподіянні працівникові поліції тілесних ушкоджень та призначив йому покарання у виді двох років позбавлення волі. Втім, його звільнили від відбування покарання з іспитовим строком тривалістю 2 роки.

Нагадаємо, у Львові суд звільнив від покарання чоловіка, якого звинувачують у злісній непокорі поліції. Зокрема, він шарпав поліцейського за формений одяг та не припинив адміністративного правопорушення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності