Цілодобово буде на сторожі порядку: на Стрийщині почав працювати поліцейський офіцер громади

Цілодобово буде на сторожі порядку: на Стрийщині почав працювати поліцейський офіцер громади

Оцінювати діяльність правоохоронця будуть самі мешканці

У четвер, 26 січня, у межах проєкту «Поліцейський офіцер громади» запрацювала поліцейська станція у селищі Дашава Стрийської громади на вулиці Тараса Шевченка, 7.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Обов’язки поліцейського офіцера громади виконуватиме капітан поліції Руслан Штефанець. Перед цим він пройшов відбір та спеціальне навчання. Крім Дашави, він також обслуговуватиме села Йосиповичі, Олексичі, Загірне та інші.

«Завданням правоохоронця є забезпечення правопорядку на ввіреній території, протидія та запобігання вчиненню правопорушень, превентивна робота, забезпечення безпеки дорожнього руху тощо. Поліцейський забезпечений службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку та всім необхідним для несення служби», йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейський офіцер проживатиме на території громади та буде доступним для громадян цілодобово. Водночас оцінювати діяльність правоохоронця будуть самі мешканці.

Додамо, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізується Головним управлінням Національної поліції у Львівській області спільно з територіальними громадами, з якими підписано відповідні меморандуми про співпрацю, для створення безпечного середовища для кожного мешканця Львівщини. Стрийська територіальна громада долучилася до проєкту рік тому, а поліцейська станція у селищі Дашава стала першою з чотирьох запланованих.

Нагадаємо, Управління поліції охорони у Львівській області запрошує мешканців Стрийського району на службу в поліцію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності