Викрав жінку, поніс у підвал та пограбував: у Львові суд покарав грабіжника

тюрма

У жінки викрали телефон, золоті прикраси та гроші

Шевченківський районний суд м. Львова покарав чоловіка, який разом зі спільником заніс жінку у підвал та пограбував.

Про це LVIV.MEDIA дізналося з матеріалів судової справи №466/1391/23.

Інцидент стався 2 грудня 2022 року близько 19:40. Зловмисник підійшов до жінки, яка стояла біля під’їзду, підняв двома руками за тулуб та заніс у підвальне приміщення будинку. Там чоловік разом зі спільником обікрав потерпілу.

У жінки викрали мобільний телефон марки «Iphone 6s», 4 тис. грн, три золотих кільця, золотий ланцюжок та банківську картку, з якої зняли 10 тис. грн. У судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину у скоєному, розкаявся та попросив суд його суворо не карати.

Зазначається, що чоловік вже був раніше неодноразово судимий, зокрема за крадіжку з проникненням у житло та за грабіж.

Суд розглянув матеріали справи та визнав чоловіка винним у грабежі. Чоловіку призначили покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років 2 місяць.

Нагадаємо, у Львові на 7 років за ґрати посадили грабіжника, який побив людину. Обвинувачений повалив чоловіка на сходи, у результаті чого останній вдарився головою. Внаслідок удару він вибив зуб та отримав перелом суглобового відростка нижньої щелепи. Після скоєного грабіжник викрав у жертви мобільний телефон, пристрій для нагрівання тютюну, годинник та гаманець.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності