Назад у 90-ті: у Львові грабіжник побив хлопця та вкрав iPhone

Зловмисник діяв з напарником

У Львові на 7 років 6 місяців посадили за ґрати зловмисника, який вдарив чоловіка, розпилив йому в очі сльозогінний газ та вкрав телефон.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №466/10150/22.

Інцидент стався у жовтні минулого року, втім вирок грабіжнику оголосили лише 10 лютого 2023-го. Перебуваючи у Львові на вул. Сосюри він підійшов до потерпілого та під час розмови вдарив останнього.

Далі зловмисник витягнув сльозогінний балончик, який розпилив чоловіку в очі та викрав телефон марки «iPhопе 13 Рrо», навушники «АігРоds Рrо» і ключі. Загалом обвинувачений викрав майна на суму 50,6 тисячі гривень.

Зазначається, що чоловік діяв не сам, а з напарником. У судовому засіданні він визнав свою вину та пояснив, що собі він забрав телефон потерпілого, який пізніше здав на запчастини. Його напарник забрав ключі та навушники. У ході розслідування мобільний телефон був повернутий.

Призначаючи покарання суд врахував, що обвинувачений вже був раніше неодноразово судимий за розбій з проникненням та за зберігання наркотиків. Відтак, його виправлення та попередження від нових злочинів може відбутися лише в умовах ізоляції від суспільства.

Суд вирішив призначити покарання у виді 7 років 6 місяців позбавлення волі. Вирок може бути оскаржений протягом 30-ти днів з моменту його проголошення.

Нагадаємо, у Львові чоловік обікрав працівника «Укрзалізниці», який спав на лавці біля храму. Обвинувачений вкрав мобільний телефон вартістю 8 тис. грн, паспорт громадянина України, військовий квиток, документ про вакцинацію від Covid-19, посвідчення працівника «Укрзалізниці» та дві банківські картки «Ощадбанк».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності