У Львові чоловік обікрав працівника «Укрзалізниці», який спав на лавці біля храму

крадіжка

Зловмисник вкрав телефон, документи та банківські картки

Галицький районний суд м. Львова виніс вирок чоловіку, який обікрав сплячого на лавці працівника «Укрзалізниці».

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №461/290/23.

Зазначається, що потерпілий спав на лавці поблизу храму Святого Онуфрія у Львові на вул. Богдана Хмельницького. До нього підійшов обвинувачений та вкрав мобільний телефон вартістю 8 тис. грн, паспорт громадянина України, військовий квиток, документ про вакцинацію від Covid-19, посвідчення працівника «Укрзалізниці» та дві банківські картки «Ощадбанк».

У судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину визнав, у скоєному розкаявся та просив суворо не карати. Суд врахував щире каяття та вважає, що виправлення чоловіка можливе без ізоляції від суспільства.

Так, крадія визнали винним у таємному викраденні чужого майна та призначили покарання у виді 5-ти років позбавлення волі. Втім, його звільнили від відбування покарання, призначивши два роки випробувального терміну.

Нагадаємо, на Львівщині покарали вже раніше судимого зловмисника, який проник у будинок та викрав майна на понад 160 тис. гривень. Чоловік проник на територію приватного подвір’я, де із зачиненого гаража взяв сокиру та за її допомогою потрапив у будинок.

У будинку обвинувачений викрав гроші в розмірі 15 тис. грн, 1 500 євро, 500 доларів, золоті вироби та інші прикраси.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності