На Львівщині чоловік жорстоко побив сусіда, який шумів у нічний час

кулак

Після побиття чоловік викликав сусідові швидку медичну допомогу

Самбірський міськрайонний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який жорстоко побив свого сусіда за шум у нічний час.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №452/3971/22.

Інцидент стався 10 листопада 2022 року. За словами обвинуваченого, у цей день близько 23:00 він зайшов у квартиру сусіда, та зробив зауваження стосовно його поведінки у нічний час. У ході конфлікту зловмисник вдарив сусіда долонею по голові та ногою у тулуб.

Після того, як потерпілий втратив рівновагу і впав на матрац, обвинувачений продовжив його бити ногами. Зупинився чоловік лише тоді, коли сусід почав кричати та стогнати, далі він викликав швидку медичну допомогу.

Внаслідок ударів потерпілий отримав перелом ребер, численні садна, розрив селезінки та інші травми. У судовому засіданні зловмисник визнав свою вину та пояснив, що відшкодував сусідові всі витрати, пов'язані із лікуванням та відновленням.

Тим часом потерпілий подав до суду заяву у якій зазначив, що не має претензій до чоловіка.  Також він просив суворо не карати кривдника.

Розглянувши матеріали справи, суд вирішив визнати чоловіка винним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень та покарати позбавленням волі на строк 5 років. Втім, його звільнили від відбування покарання встановивши 2 роки випробувального терміну.

Нагадаємо, у Львові на 7 років за ґрати посадили грабіжника, який побив людину. Зловмисник повалив чоловіка на сходи, у результаті чого останній вдарився головою. Внаслідок удару він вибив зуб та отримав перелом суглобового відростка нижньої щелепи. Після скоєного грабіжник викрав у жертви мобільний телефон, пристрій для нагрівання тютюну, годинник та гаманець.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності