На Львівщині пенсіонер палкою побив зловмисника, який хотів вдертися у будинок

пенсіонер
Фото: pexels

Тепер чоловік повинен заплатити штраф

Стрийський міськрайонний суд Львівської області покарав пенсіонера штрафом за побиття палкою зловмисника.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи № 456/3859/22.

Встановлено, що інцидент стався 31 жовтня 2022 року біля будинку, де між чоловіками розпочався словесний конфлікт. Під час сварки обвинувачений взяв дерев’яну палку та вдарив потерпілого декілька разів у груди те плече. Внаслідок ударів потерпілий отримав синці та рани.

У судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину та пояснив, що у цей день до нього прибігла дружина та сказала, що хтось ломиться в їх браму.

За його словами, він вийшов з будинку, взяв палицю та, відкривши браму, побачив незнайому людину, яка йшла на нього та нецензурно виражалася.

«За обвинуваченим вибігли його дві собаки породи німецька вівчарка. Оскільки потерпілий ні на що не реагував він вдарив його палицею декілька разів по тілу, потерпілий впав. Після цього він викликав поліцію. На даний час він шкодує за вчиненим, щиро розкаявся у вчиненому, просить суворо не карати», — йдеться у судовому вироку.

Оскільки пенсіонер визнав свою вину, суд визнав його винним у нанесенні легких тілесних ушкоджень. Чоловіку призначили покарання у виді штрафу розміром 510 гривень.

Нагадаємо, на Львівщині чоловік прийшов у квартиру до колишньої дружини та влаштував бійку. У ході конфлікту чоловік вдарив дядька ексдружини кулаком у вухо та око. Від таких ударів потерпілий отримав тілесні ушкодження та звернувся до правоохоронців.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності