На Львівщині чоловіка за грабіж та хуліганство посадили на 7 років до в’язниці

суд

Зловмисник вже був раніше судимий

Червоноградський районний суд Львівської області посадив на 7 років за ґрати чоловіка за хуліганство та грабіж.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №459/1603/22.

Інцидент стався ще у травні 2022 року, однак вирок винесли лише 20 лютого 2023-го. Встановлено, що зловмисник спільно зі знайомими розпив ввечері біля житлового будинку алкогольні напої. У якийсь момент потерпілий зробив чоловікам через вікно зауваження, однак у відповідь обвинувачений кинув у вікно мешканця будинку невідомий предмет.

Далі чоловік вийшов з будинку на вулиці, після чого між ним та хуліганами, які розпивали алкогольні напої, розпочався конфлікт та штовханина. Зловмисники повалили чоловіка на землю та почали бити. Бійку намагалася зупинити дружина потерпілого, яка також вийшла з будинку.

За словами потерпілого, коли його били, у нього з кишені випав телефон, який забрав обвинувачений. Він просив чоловіка повернути його майно, але той не відреагував на сказане та пришвидшив ходу.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у скоєному не визнав та пояснив, що участі у словесному конфлікті не брав та ударів потерпілому не наносив. Телефон він побачив на землі на відстані близько десяти метрів від місця події. Він підняв його, поклав у кишеню та пішов прискореним темпом. Прохання потерпілого повернути йому телефон він не чув.

Зазначається, що обвинувачений вже був раніше судимий за кримінальне правопорушення проти власності.

Розглянувши матеріали справи, суд вирішив визнати чоловіка винним у хуліганстві та грабежі. Йому призначили покарання у виді 7 років 3 днів позбавлення волі.

Нагадаємо, у Львові суд покарав грабіжника, який разом зі спільником заніс жінку у підвал та пограбував. Зловмисник підійшов до жінки, яка стояла біля під’їзду, підняв двома руками за тулуб та заніс у підвальне приміщення будинку. Там чоловік разом зі спільником обікрав потерпілу.

У жінки викрали мобільний телефон марки «Iphone 6s», 4 тис. грн, три золотих кільця, золотий ланцюжок та банківську картку, з якої зняли 10 тис. грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності