• Головна
  • Новини Львівщини
  • У Червонограді через повернутий товар побилися продавчині: одна з них має заплатити чималу суму

У Червонограді через повернутий товар побилися продавчині: одна з них має заплатити чималу суму

Жінки поскандалили через повернутий покупцем товар

У Червонограді через повернутий товар продавець побила свою колегу та покупця. Тепер вона повинна заплатити штраф та відшкодувати моральну і матеріальну компенсації.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №459/782/22.

Бійка почалася через товар, який повернув покупець. Зокрема, чоловік придбав у жінки ковдру, однак через декілька хвилин вирішив її повернути, адже побачив ковдру кращої якості у сусідньому торговому контейнері.

Після того, як він повернув товар, продавчиня підійшла до своєї колеги та скинула на підлогу її товар. Потім вона вдарила жінку декілька разів по голові, роздряпала обличчя та травмувала око.

У розбирання між жінками вирішив втрутитися покупець, який робив повернення товару, однак його за куртку схопив чоловік продавчині, після чого остання вдарила його двічі по обличчі.

У судовому засіданні обвинувачена свою вину визнала частково. За її словами, вона підійшла до потерпілої, щоб порозмовляти, однак та на неї почала кричати та ображати нецензурною лайкою. Обвинувачена хотіла заспокоїти її, однак вдарила.

Потерпілі у справі вирішили подати цивільні позови щодо відшкодування їм матеріальної та матеріальної шкоди, який суд задовольнив частково.

Так, суд визнав жінку винною у нанесенні легких тілесних ушкоджень та покарав штрафом у розмірі 850 гривень. Також вона має заплатити 10 тис. грн моральної, 1 тис. грн матеріальної та 3 тис. грн витрат на правову допомогу продавцю з сусіднього торгового контейнера, яку вона побила. Покупцю, якого вона вдарила двічі в обличчя, жінка має відшкодувати 3 тис. грн моральної шкоди.

Нагадаємо, на Львівщині чоловік жорстоко побив сусіда, який шумів у нічний час. Він зайшов у квартиру сусіда, та зробив зауваження стосовно його поведінки у нічний час. У ході конфлікту зловмисник вдарив сусіда долонею по голові та ногою у тулуб. Після того, як потерпілий втратив рівновагу і впав на матрац, чоловік продовжив його бити ногами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності