У Львові відкрили рекрутинговий центр 93-ї бригади “Холодний Яр”

У Львові відкрили рекрутинговий центр 93-ї бригади “Холодний Яр”

Рекрутинговий центр розташований на вул. Генерала Чупринки, 38

У середу, 26 червня, у Львові відкрили рекрутинговий центр 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр”. Центр розташований на вул. Генерала Чупринки, 38. На відкритті був присутній командир бригади, полковник Павло “Хантер” Паліса.

Про рекрутинговий центр

За слова Павла Паліси, інформаційно-рекрутинговий центр у Львові дає можливість цивільним людям дізнатися більше про умови проходження служби та про вакансії, доступні для рекрутів.

Загалом наша бригада потребує людей усіх спеціальностей. Кухарі, водії, інженери, електрики, механіки тощо. Навіть IT-спеціалісти нам потрібні. Вони є дуже важливими по частині роботи з дронами, компʼютерною технікою. Щодо жінок, то в Збройних силах немає ніяких обмежень по спеціальностях і посадах, на яких може служити жінка. Ми зі своєї сторони надамо комфортні умови для служби в одному з найпотужніших бойових зʼєднань української армії” — розповів Павло “Хантер” Паліса.

Допомога чинним військовослужбовцям і їх родинам

Павло “Хантер” Паліса також зазначив, що центр буде допомагати військовослужбовцям 93-ї бригади в питаннях реабілітації, оформленні документів, а також при переводі в Холодноярівську бригаду з інших підрозділів ЗСУ.

Військовослужбовці та їхні сімʼї можуть прийти в інформаційно-рекрутинговий центр, щоб їм допомогли швидше розв'язати питання, які їх турбують. Реабілітація, допомога сімʼям, інформація про полонених, зниклих безвісти, загиблих. Також у центрі надають консультації з переводу військовослужбовців у нашу бригаду” — наголосив командир 93-ї бригади.

До слова, це вже шостий рекрутинговий центр, який відкрили у Львові. Раніше свої центри відкрили:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності