У Львові на залізничному вокзалі відкрили пункт рекрутингу до армії

У Львові на залізничному вокзалі відкрили пункт рекрутингу до армії

Тут інформуватимуть про вакансії у ЗСУ

22 травні на вокзалі у Львові відкрили другий інформаційний пункт рекрутингу до української армії на вокзалах Укрзалізниці. Тут надаватимуть інформацію щодо вакансій у ЗСУ та відповідатимуть на поширені питання про посади у військових підрозділах. Про це повідомили на сторінці Укрзалізниці.

Львів обрано не випадково, адже це головний транспортний хаб країни, на вокзалі якого сходяться шляхи 11 тисяч людей щодня”, — йдеться у повідомленні. Метою пілотного проєкту Міністерства оборони України за підтримки Укрзалізниці називають прозоре інформувати людей про можливості добровільно долучитися до Сил оборони на потрібні посади.

Відкриття пунктів рекрутингу є продовження співпраці залізниці з Міністерством оборони. В Укрзалізниці додають, що зараз у Силах оборони України служать понад 10 тисяч залізничників.

Нагадаємо, у Львові працюють рекрутингові центри 103-ї бригади ТрО, 3-ї ОШБр, 12-ї бригади спеціального призначення НГУ “Азов”, а також Центр рекрутингу української армії. Журналісти LVIV.MEDIA поспілкувалися із представниками трьох центрів та дізналися про процес відбору кандидатів, кількість охочих та їхню мотивацію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності