У Львові на хабарі затримали заступника директора інституту НАН

Заступник директора інституту НАН у Львові затриманий за хабар

Чоловік взяв хабар — 30 тис. грн, за надання в оренду приміщення, розташованого в інституті. Зловмисника затримали та повідомили про підозру

У Львові затримали заступника директора Фізико-механічного інституту імені Георгія Карпенка НАН України на хабарі розміром 30 тис. грн. Чоловік взяв гроші за надання оренди приміщення в будівлі інституту, ще до оформлення відповідного договору, повідомили у середу, 17 квітня, у поліції Львівської області.

Затримано заступника директора інституту у Львові

Як повідомили правоохоронці, 16 квітня затримали та повідомили про підозру заступнику директора одного з львівських науково-дослідних інститутів. Як зазначили у виданні Zaxid.net, йдеться про Ігоря Андрейка, заступника директора Фізико-механічного інституту імені Георгія Карпенка НАН України.

“Заступник директора одного з львівських науково-дослідних інститутів вимагав та одержав неправомірну вигоду від підприємця у сумі 31,5 тисячі гривень за надання тому у користування складського приміщення площею 371 квадратний метр, розташованого у будівлі інституту, до оформлення договору оренди,” — зазначили у поліції.

Зловмисника затримали після одержання хабаря. Йому загрожує покарання — позбавлення волі терміном до 10 років з позбавленням обіймати посади терміном до трьох років з конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині затримали зловмисника, який обіцяв пришвидшити реєстрацію авто за хабар. Окрім того, раніше СБУ затримала посадовців трьох митниць за хабарі від імпортерів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності